About us and our mission!

Een cadeau kopen lijkt soms heel simpel maar dat is het eigenlijk niet… Er gaat namelijk een heel proces aan vooraf. Je zal je moeten verplaatsen in een persoon om te weten wat hij of zij graag zou willen hebben. Je wilt dan ook met iets aankomen wat de persoon nog niet heeft. Het moet gewoon origineel en persoonlijk zijn…
Alle opties lijken alleen zo erg op elkaarJe zoekt een cadeau waar iemand met een grote glimlach “shokran!” tegen je zegt als hij/zij het cadeau ontvangt.
Hier hebben wij onze missie van gemaakt! Wij willen zulke originele en speciale cadeautjes aanbieden. Wij leggen dus de focus op originaliteit en daarom noemen wij onszelf “The Original Giftshop”!
Naast originaliteit leggen wij ook de focus op cadeautjes met een Arabische/islamitische tint. We willen dan ook echt alleen cadeautjes aanbieden die islamitisch verantwoord zijn. Wij hebben hier extra aandacht aan geschonken omdat zulke aspecten belangrijk voor ons zijn. Uiteraard willen wij hiermee ook indirect er voor zorgen dat de Islamitische feestdagen ook veel meer aandacht krijgen. Cadeautjes geven op deze dagen speelt zeker een grote rol voor de kinderen, maar stiekem ook voor onszelf… Dat is waar wij voor gaan en wat de bedoeling is achter Shokran.nl!
Wij hopen je een beetje meer te hebben geïnformeerd over wie wij zijn, wat wij doen en wat wij willen bereiken. Wij hebben veel meer ideeën en plannen voor in de toekomst, so stay tuned!
Wil jij een beter beeld krijgen van Shokran.nl en af en toe een kijkje nemen achter de schermen? Dan raden we je aan om ons te volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Instagram, Facebook Twitter!
Heb jij nog vragen of opmerkingen? Laat even een berichtje achter via het contact formulier!
Shokran voor het lezen!