About us and our mission!

Het zoeken naar het perfecte cadeau is vaak een hele zoektocht wat soms uren in beslag kan nemen. Tijdens je zoektocht merk je al gauw op dat alles op elkaar lijkt en dat is juist niet wat je zoekt… Je zoekt namelijk iets speciaals en origineels, iets waar de ontvanger echt van op zal kijken en met een grote glimlach “shokran” zal zeggen!

Say no more, we got you! Dit is namelijk het doel van Shokran.nl en daarom noemen wij onszelf ook “The Original Giftshop”. Al sinds 2017 zijn we hier al volop mee bezig. En… dat is aardig gelukt! Wij hebben inmiddels een enorme klantenkring opgebouwd die zeer tevreden is over het aanbod, maar ook voor de service.

Deze tevredenheid van onze klanten proberen wij te creëren door middel van een ruim aanbod aan verschillende soorten originele cadeautjes. Wij hebben ook heel veel cadeautjes met originele designs van eigen ontwerp en style. Denk aan tote bags, mokken, schorten en nog veel meer!

Maar daar houdt het niet op! Los van een giftshop zijn wij namelijk ook een Bookshop. Wijzelf hebben een islamitisch achtergrond hebben en er is gebleken dat 90% van onze klanten dit ook hebben. Hierdoor verkopen wij voornamelijk ontzettend veel islamitische boeken in verschillende talen. Onze passie ligt ook echt bij het verkopen en aanbieden van boeken, omdat wij er zelf ook veel mee bezig zijn. Daarnaast is een boek, volgens ons, het mooiste cadeau wat je iemand kan schenken. Dus het idee van boeken aanbieden als giftshop zijnde was in onze ogen perfect. Naast het verkopen van boeken hebben we ook veel boek gerelateerde cadeautjes wat je samen met een boek kan schenken. Denk aan bedrukte boekenleggers, boekstandaarden en nog veel meer items die met boeken te maken hebben.

Snacks kunnen natuurlijk niet missen bij een cadeautje! Wij hebben daarom ook een ruim assortiment aan verschillende soorten snacks. We bieden chips, chocolade en snoep aan van verschillende soorten A-merken. 

Tot op heden hebben we al aardig wat eigen producten op de markt gebracht. We hebben momenteel al meer dan 60 verschillende soorten items onder onze eigen merk uitgebracht.

Aangezien wij het aanbod van onze eigen producten steeds verder willen uitbreiden, besloten wij Shokran.nl ® te registreren als officieel merk in een merkenregister. Sinds 14 augustus 2021 staan wij en onze producten geregistreerd onder een officieel handelsmerk! ®️ Zo kunnen wij onszelf en onze producten ook beschermen tegen eventuele copycats en/of onrechtmatig gebruik hiervan.

Sinds wij geregistreerd staan als merk, ligt de focus steeds meer op onze eigen producten met onze eigen originele designs. Dus wij hebben nog veel meer in petto voor jullie!

Los van de producten hebben wij ook verschillende originele concepten op de markt gebracht. Je kan bij ons namelijk je eigen giftbox samenstellen! Jij mag zelf bepalen waar ze mee worden gevuld en met een ruime keuze uit meer 800 soorten producten moet dat zeker goedkomen.

Dus je kan bij ons alle kanten op en niks is te gek! Dat is wat wij met plezier doen en wie wij zijn. That’s pretty much it.

We hopen jullie hiermee een beetje een beeld te hebben gegeven over Shokran.nl ®️ Mocht je meer willen weten over de Shokran.nl ®️, dan raden we je aan om onze socials in de gaten te houden. Wij geven daar vaak ook een kijkje achter de schermen!

Hieronder staan alle links naar onze socials: