About us and our mission!

Het juiste cadeau vinden kan soms heel moeilijk zijn… Het moet namelijk speciaal maar vooral origineel zijn. 
Alleen lijkt alles zo erg op elkaar en je wilt met iets aankomen waar de persoon van zal opkijken. Het mag geen standaard cadeau zijn, het moet iets zijn waar de ontvanger met een grote glimlach “shokran!” tegen je zal zeggen. 
Dit is waar wij in het plaatje komen! Wij van Shokran.nl leggen de focus op originaliteit en daarom noemen wij onszelf “The Original Giftshop”. We willen dit soort cadeautjes aanbieden via onze webshop. Dat is onze missie. 
Naast originaliteit leggen wij ook de focus op cadeautjes met een Arabische en islamitische tint. We willen dan ook echt alleen cadeautjes aanbieden die islamitisch verantwoord zijn. Wij hebben hier extra aandacht aan geschonken omdat zulke aspecten belangrijk zijn voor ons. Uiteraard willen wij hiermee ook indirect er voor zorgen dat de Islamitische feestdagen meer aandacht krijgen. Cadeautjes geven op deze dagen speelt zeker een grote rol voor de kinderen, maar stiekem ook voor onszelf…

That’s pretty much it!

Wil jij een beter beeld krijgen van Shokran.nl en af en toe een kijkje nemen achter de schermen? Dan raden we je aan om ons te volgen via onze social media kanalen: