Boeken doneren aan bekeerlingen & geïnteresseerden
Alhamdulillah, de stichting DawahNL is al lange tijd actief bezig met het verspreiden van de boodschap van de Islam onder zowel moslims als niet-moslims. Dit doen ze door middel van educatieve video’s met lezingen, lessen en herinneringen. Bovendien organiseren ze bijeenkomsten voor zowel broeders als zusters, ongeacht leeftijd. Daarnaast staan ze regelmatig op straat in Nederland om mensen uit te nodigen tot de Islam en om vragen te beantwoorden en eventuele misvattingen recht te zetten. Alle activiteiten kunnen bekeken worden via hun social media kanalen.
Hun inzet is gericht op het verkondigen van de Islam aan anderen en het verhelderen van eventuele misvattingen. Wanneer iemand, na een gesprek, besluit de Islam als religie te accepteren, zorgt DawahNL ervoor dat deze nieuwe broeder of zuster daarna ook de juiste begeleiding ontvangt. De nieuwe bekeerlingen ontvangen bijvoorbeeld een boekenpakket met essentiële basisboeken over de Islaam, zodat ze zich verder kunnen verdiepen in hun geloof. Daarnaast delen ze ook boeken uit aan geïnteresseerden die zich op hun eigen gemak meer willen inlezen. Ten slotte is het ook mogelijk om Qurans te doneren die zij vervolgens ook weer zullen uitdelen en gebruiken bij projecten. De afgelopen jaar hebben wij, namens veel van onze klanten en volgers van social media, op regelmatige basis dozen vol boeken gedoneerd aan DawahNL. We kregen echter vaker het verzoek en om dit proces toegankelijker te maken, dus hebben we deze pagina opgezet.
Op deze speciale pagina kun je boeken bestellen die we namens jou schenken aan DawahNL. Deze steun in de vorm van boeken is iets waar zij ook echt behoefte aan hebben en maar al te graag ontvangen. We hebben daarom hun toestemming gekregen om deze mogelijkheid te creëren. 
Hoe werkt het?
Hieronder zie je categorieën gevuld met een selectie van geschikte boeken die wij hebben uitgekozen om te schenken aan DawahNL. Je kunt de boeken die je wilt doneren toevoegen aan je winkelmandje en bij het afrekenen de code ‘Dawahnl10‘ invoeren. Deze code laat de verzendkosten vervallen en geeft je bovendien een extra korting van 10% op alle gedoneerde boeken. De korting geven wij als extra tegemoetkoming in de kosten, gezien de boeken voor dawah-doeleinden bestemd zijn. Deze code mag alleen gebruikt worden voor dit specifieke project en de bestelling moet apart worden geplaatst. Je kan dit dus niet combineren met je eigen bestelling. 
Tijdens het afrekenen kun je gewoon je eigen adresgegevens invullen; deze gegevens blijven vertrouwelijk en dienen slechts voor onze eigen administratie. Je kunt dus volledig anoniem doneren. Vermeld trouwens even in het opmerkingen veld dat het een donatie is voor DawahNL. We zullen de boeken voor je apart leggen in een doos die, in shaa Allaah, elke maand zal worden verstuurd naar DawahNL. We vragen Allaah onze intenties te zuiveren, het te zegenen, het van eenieder te accepteren en het een sadaqa jarriyah te laten zijn voor de donateurs, amien.
Na het afronden van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. Vervolgens krijg je een tweede mailtje dat je bestelling is verwerkt en onderweg is naar je. Deze tweede mail wordt automatisch verstuurd vanuit het systeem als we de order voltooien en kun je dus negeren.

Kies hieronder de boeken uit