De Bookworm Community van Shokran.nl! 📚

Herken je dat? Je hebt zojuist een prachtig boek over de Islaam gelezen en je barst van de gedachten die je erover wilt delen. Het boek was gevuld met waardevolle informatie en heeft je imaan een flinke boost gegeven. Je bent ervan overtuigd dat iedereen dit boek zou moeten lezen. Maar hoe en waar kun je nu deze gedachten delen…?

Bij ons natuurlijk! We nodigen je van harte uit om mee te doen met onze Bookworm Community op Shokran.nl! We hebben de ideale plek voor je waar je niet alleen je gedachten kunt delen, maar ook andere bookworms kunt inspireren en helpen.

Via het reviewformulier op de product pagina’s van de boeken kun je jouw leeservaring delen met de community. We zijn altijd benieuwd naar wat jij te zeggen hebt over de boeken die we aanbieden op onze webshop. Dus kom maar op met je ‘Bookworm Thoughts’!

Hoe werkt het precies?

  1. Maak een account aan op onze webshop met het emailadres wat je normaal gebruikt om mee te bestellen. Als je al een account hebt, kun je gewoon inloggen.
  2. Ga naar de product pagina van het boek dat je wilt reviewen. Alleen klanten die het product hebben gekocht op onze webshop kunnen een review schrijven.
  3. Onderaan de product pagina’s van de boeken, kun je je review plaatsen. Vertel in de review zoveel als je wilt, van korte en simpele reviews tot diepgaande analyses over het boek dat je hebt gekocht. Eerlijkheid is hierin belangrijk zodat je andere geïnteresseerden een goed beeld kunt geven van wat ze van het boek kunnen verwachten.

That’s it! Naarmate je meer en meer reviews plaatst komt er automatisch een badge achter je naam te staan.🥇Hoe meer reviews je plaatst, hoe hoger je klimt in onze Bookworm niveaus!

Dit zijn alle niveaus op een rijtje:

– Book Reviewer 🥉 (Brons): Het begin van je avontuur! Je hebt je eerste paar reviews geplaatst en ontvangt de bronzen medaille achter je naam!

– Book Reviewer 🥈 (Zilver): Je blijft consistent prachtige boekreviews delen en ontvangt nu de zilveren medaille. Het worden er steeds meer en meer!

– Book Reviewer 🥇 (Goud): Je hebt al veel reviews geplaatst, en ze worden steeds diepgaander!

– Expert Book Reviewer 📖🏆 (Expert): Het hoogste podium! Jouw reviews zijn niet alleen talrijk, maar ook gevuld met uitgebreide inzichten over het boek. Dit niveau vereist veel inspanning en wordt gerespecteerd in de community. Als Expert Book Reviewer geniet je van extra privileges bij shokran.nl, onder andere dat jouw reviews via onze socials gedeeld worden met de rest van onze volgers! Bovendien ontvang je een exclusief cadeautje van ons als blijk van waardering.

Los van de leuke badges is het natuurlijk ook prachtig om deze reviews te delen voor je eigen plezier en voldoening. Het kan zomaar voorkomen dat andere geïnteresseerden, door jouw ene review, gemakkelijker de beslissing kunnen maken om het boek aan te schaffen. In shaa Allaah ontvang je hier dan ook weer hasanaat voor. Dus, deel je liefde voor lezen met andere geïnteresseerden zodat ze makkelijker een beslissing kunnen nemen, deel mee in de hasanaats die eruit voortvloeien in shaa Allaah en breng gezelligheid in onze Bookworm Community!