Veelgestelde Vragen

Hieronder kan je antwoorden vinden op veelgestelde vragen. Mocht je een vraag hebben die je ons wilt stellen, check dan eerst even of je vraag hier niet tussen staat.

Ik wil het graag direct laten afleveren bij de ontvanger als cadeautje, kan dit?

Ja dat kan zeker! Indien je dit zou willen selecteer bij het afrekenen dan even de optie “ander afleveradres” en vul hier de adresgegevens in van de persoon. Als het een giftbox is, plaatsen wij alles netjes in de giftbox. Dit doen we ook bij een snoepmandje.

Wij sturen nooit een factuur of pakbon mee bij cadeautjes.

Hoelang duurt het voor ik mijn bestelling zal ontvangen?

Wij verzenden alle pakketjes die wij krijgen via PostNL. Zodra het pakketje bij postnl is gescand ontvang je een email met de track en trace link van je pakketje.

Alle bestellingen die voor 17:00 op een werkdag worden geplaatst worden de volgende werkdag al geleverd. Dit is 95% van de gevallen (volgens Postnl cijfers).

Het kan zo zijn dat hier een kleine vertraging in zit. Denk aan Feestdagen, drukte etc. Uiteraard zal je hiervan op de hoogte worden gesteld middels de track en trace.

Wat zijn jullie verzendkosten?

Wij hanteren voor ALLE zendingen binnen Nederland een verzendtarief van €4,50 en wij verzenden je bestelling gratis vanaf €50,00.

Voor België is dit een standaard tarief van €6,95 en verzenden wij gratis vanaf €60,00.

Woon je in een ander land? Kies hiervoor dan bij het afrekenen je land uit. De verzendkosten zullen dan te zien zijn voor jouw land.

Hoe kan ik iets retourneren?

Wij hanteren de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Binnen deze bedenktermijn kun je dus altijd je product terugsturen naar ons. Als het product kapot is of een mankement bevat bij het ontvangen dan hanteren wij hier geen verdere eisen en kan het product gewoon geretourneerd worden. Laat ons dit wel even van te voren weten via de mail of via social media zodat wij hier van op de hoogte zijn.

Als je het gewoon wilt retourneren omdat je niet tevreden bent of je wilt toch liever wat anders, dan zitten hier de volgende voorwaarden aan verbonden:

 • Het product moet in originele staat zijn. Dus ongeopend, zonder schade, niet gebruikt of gedragen.
 • Het product dient binnen de wettelijke termijn te worden geretourneerd.

Indien dit in orde is, kan je de producten goed en veilig inpakken in een doos en terugsturen via een postkantoor. Dit is ons adres:

Shokran.nl
Overschieseweg 34D
3044EE Rotterdam

Als het product dan bij ons binnen komt en in originele staat is storten wij het bedrag diezelfde dag nog terug. Het duurt dan 1 tot 2 dagen voor het weer op je rekening staat.

Ik heb geen mail ontvangen met een bevestiging of track en trace link. Wat nu?

Kijk even in je spambox/ongewenste mail. Het kan zo zijn dat hij daar terecht is gekomen. Zo niet, controleer dan even of je wel het juiste email adres hebt ingevoerd. Heb je dit beide gecheckt en alles staat gewoon goed? Neem dan even contact met ons op.

Is het mogelijk om een bestelling op te halen?

Wij doen momenteel geen afhaal. 

Kan ik ook producten laten personaliseren met een eigen tekst of foto?

Dit is helaas niet mogelijk bij ons. Wij bieden alleen hetgeen aan wat je vind op de webshop.

Zijn jullie boeken betrouwbaar en gecontroleerd?

Alle boeken die wij verkopen zijn gecontroleerd op inhoud. Wij geven dus alleen garantie op de inhoud van de boeken die je kunt vinden op onze webshop. 

Kan ik bij jullie producten inkopen voor een groothandelsprijs?

Wij doen op dit moment nog geen groothandel.

Neem contact met op ons via Social Media

Mocht je iets willen vragen dan kun je ons altijd een berichtje sturen via social media. Hieronder kun je de platformen vinden waar wij momenteel actief op zijn. Druk op het plaatje om direct te worden doorgestuurd.

Contact formulier

Heb je een vraag of opmerking? Vul het onderstaande formulier in en wij proberen binnen 12 uur antwoord te geven! Sneller antwoord nodig? Stuur dan even een berichtje via Whatsapp naar 0643439234

  Bedrijfsinformatie

  Bedrijfsnaam: Shokran
  Adres: Overschieseweg 34D, 3044EE Rotterdam
  Tel. nummer: +316 43439234 (ook Whatsapp)
  E-mail: Info@shokran.nl

  KvK nummer: 71153381
  BTW Nummer: NL002328309B08